EMS bvba, al meer dan 15 jaar uw partner in elektriciteitswerken

Ook voor een optimaal functionerende installatie in uw woning zijn wij uw gespecialiseerd elektricien

Bent u aan het bouwen of verbouwen? Doe in beide gevallen beroep op een echte vakman wanneer u toe bent aan de aanleg of renovatie van uw elektriciteit. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij uw specialist in elektrische installaties in woningen.

  • Nieuwbouw

De aanleg van het netwerk voorzien wij van A tot Z. Daarnaast kan u ook opteren voor de plaatsing van domotica, videofonie en parlofonie. Zelfs de verlichting, zowel binnen als buiten, kunnen wij voor onze rekening nemen. Ook de plaatsing van led verlichting behoort tot de mogelijkheden.

  • Renovatie

Wanneer u uw huis dat dateert van voor 1981 wenst te verkopen of verhuren, moet uw elektriciteitsnetwerk gekeurd worden. Zo'n keuringsattest blijft bijgevolg 10 jaar geldig. Om er zeker van te zijn dat u door deze keuring geraakt, kan u beroep doen op de diensten van onze elektricien. Wij maken uw elektrische installatie helemaal in orde.

Elektriciteitsleidingen, zekeringen, aarding, stopcontacten,... kennen voor ons geen geheimen. Dankzij onze expertise kan u keer op keer op beide oren slapen!

Wist u dat wij ook een 24/ 7 (spoed)herstellingsdienst aanbieden?

Twijfel dus niet langer, maar kies voor ons vakmanschap. Wij zijn werkzaam in een straal van 50km rond Gent, onze elektricien komt graag naar u toe!

Contacteer ons!092 77 87 70