Elektriciteitswerken? Onze specialiteit!

Wij voorzien graag de elektriciteit in uw nieuwbouw

Stopcontacten, aarding, elektriciteitskabels,... met de grootste zorg en met oog voor detail verzorgen wij de elektrische installatie in uw nieuwbouw. Ook uw binnen- en buitenverlichting kunnen wij voor u installeren. Dankzij ons kan u genieten van een langdurig en kwaliteitsvol resultaat op vlak van elektriciteit. EMS bvba is dan ook al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken.

EMS bvba: een bedrijf dat mee is met zijn tijd

Ook kan u bij ons terecht voor videofonie, parlofonie en camerabewaking. Zo zal u zich altijd veilig kunnen voelen in uw eigen woning of bedrijf. Ook de installatie van domotica behoort tot onze mogelijkheden.

Zowel particulieren als professionelen kunnen op ons rekenen. Wij zijn, naast voor alle aanleg van elektriciteit in uw nieuwbouw, tevens uw partner tijdens renovaties en zelfs (spoed)herstellingen: 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Onze hoofdzetel is gelegen in Melle, maar wij zijn actief in een straal van 50km rond Gent. Aarzel dus niet, maar neem snel contact met ons op. Wij staan steeds tot uw dienst!

Contacteer ons!092 77 87 70