Uw woning keuringsklaar in een oogopslag!

Wij zijn de professional bij uitstek voor de renovatie van uw elektriciteit

Wenst u uw huis te verkopen of verhuren? En dateert deze woning van voor 1981? Dan moet uw elektriciteitsnetwerk gekeurd worden. Dit is een wettelijke veplichting. Een keuringsattest blijft bijgevolg 10 jaar geldig.

Om er zeker van te zijn dat u door deze keuring geraakt, kan u beroep doen op EMS bvba. Wij maken uw elektrische installatie helemaal in orde. Elektriciteitsleidingen, zekeringen, aarding, stopcontacten,... kennen voor ons geen geheimen. Dankzij onze expertise kan u op beide oren slapen!

De renovatie van uw elektriciteit is bij ons in goede handen. Met veel oog voor detail en met de grootste zorg brengen wij uw netwerk helemaal op punt. Hiernaast kan u bij ons ook terecht voor de plaatsing van elektrische installaties in nieuwbouw en voor (spoed)herstellingen. Zowel particulieren als professionelen kunnen gebruik maken van onze diensten.

Zoekt u nog een betrouwbare elektricien in regio Gent? Dan heeft u deze nu gevonden! Bel ons snel op voor een gratis offerte of maak gebruik van de online module. Wij zijn actief van West-Vlaanderen tot Brussel!

Contacteer ons!092 77 87 70