Particulieren, maar ook professionelen kunnen rekenen op de betrouwbare service van EMS bvba

Elektrische installaties zijn al meer dan 15 jaar ons vak

Kleine bedrijven en openbare gebouwen in regio Gent zijn bij EMS bvba aan het juiste adres wanneer het op elektrische installaties aankomt. Zowel de aanleg van de installatie als de renovatie van het netwerk nemen wij graag voor onze rekening. Vinden er verbouwingen of uitbreidingen plaats? Ook dan kan u ons inschakelen.

Ons bedrijf gaat steeds uiterst secuur en veilig te werk. We hebben intussen meer dan 15 jaar aan ervaring achter de rug en kunnen onszelf dan ook specialist inzake algemene elektriciteitswerken noemen.

Extra's: van camerabewaking tot verlichting

Naast de installatie of renovatie van uw elektriciteitsnetwerk, kan u nog voor diverse andere diensten beroep doen op ons vakmanschap. Het plaatsen van (led) verlichting, zowel binnen als buiten en videofoons, parlofoons en camerabewaking behoren tot de mogelijkheden.

Elektrische panne? Wij zijn slechts een telefoontje van u verwijderd!

Aarzel niet om ons te contacteren wanneer er zich een defect voordoet. Onze (spoed)herstellingsdienst is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar!

Onze hoofdzetel is gelegen in Melle bij Gent, maar wij zijn actief in de wijde omtrek: van Brussel tot West-Vlaanderen, wij komen graag naar u toe voor alle elektrische installaties. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte. 

Contacteer ons!092 77 87 70