Heeft u een vraag?

Elektricien die de knepen van het vak tot in de puntjes kent
Uw elektrische installatie kent voor ons geen geheimen

Ook voor een optimaal functionerende installatie in uw woning zijn wij uw gespecialiseerd elektricien uit Gent. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uw specialist in elektrische installaties in woningen en kleine bedrijven. We voeren alle werken uit volgens de regels van de kunst en conform de Belgische wetgeving.

Nieuwbouw

Voor de plaatsing van een volledig nieuwe elektrische installatie in uw nieuwbouw kunt u ons zonder probleem contacteren. We plaatsen de leidingen, stopcontacten, elektrische kast, … Ook videofonie en parlofonie kan voorzien worden op aanvraag. Zelfs de verlichting, zowel binnen als buiten, kunnen wij voor onze rekening nemen.

Renovatie

Huizen die dateren van voor 1981 en te koop aangeboden worden, dienen een herkeuring van de elektriciteit aan te vragen. In veel gevallen zal deze afgekeurd worden indien er geen werken aan gebeuren. Laat dit niet gebeuren en laat EMS de nodige verbeteringswerken uitvoeren. Want als ervaren elektricien uit Gent kennen wij ons vak perfect en weten we meteen wat de pijnpunten zijn bij uw bestaande installatie.

Elektriciteitsleidingen, zekeringen, aarding, stopcontacten,... kennen voor ons geen geheimen. Dankzij onze expertise kan u keer op keer op beide oren slapen! Kies voor ervaring en vakmanschap en bel of mail EMS voor een afspraak!

EMS BVBA

Schauwegemstraat 80
9090 - Melle


Tel.: 09 277 87 70 09 277 87 70

BTW BE 0462.737.807

Waarom voor ons kiezen?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Vrijblijvende offertes
  • (spoed) herstellingsdienst 24/24 – 7/7