Heeft u een vraag?

Specialist inzake elektriciteit bij kleine bedrijven
Wij zijn slechts een telefoontje van u verwijderd!

Elektrische installaties zijn al meer dan 20 jaar ons vak. Kleine bedrijven en openbare gebouwen in regio Gent zijn bij EMS bvba aan het juiste adres wanneer het op elektrische installaties aankomt.

Van camerabewaking tot verlichting

Wij zorgen niet enkel voor de elektriciteit bij kleine bedrijven te Gent, maar kunnen eveneens de plaatsing van camerabewaking, videofoons en verlichting voorzien waar nodig. We beschikken over al het nodige materiaal om elke opdracht snel en correct uit te voeren.

Snelle interventie

Bij een elektrische panne in uw zaak is het van groot belang dat er een snelle interventie gebeurt. Dit om zowel verlies op productievlak te vermijden als om te voorkomen dat bepaalde goederen of etenswaren bederven. Want als u bijvoorbeeld een frigo hebt, dan zal deze bij de panne niet meer werken, waardoor u een gigantisch verlies kunt lijden. EMS voorkomt dit en komt meteen in actie wanneer u contact opneemt.

Contact

Hebt u vragen over onze werking of mogelijkheden? Bel dan naar de specialist voor elektriciteit bij kleine bedrijven te Gent! Uiteraard voeren wij ook diverse werken uit in gewone woningen en bij renovatieprojecten.

EMS BVBA

Schauwegemstraat 80
9090 - Melle


Tel.: 09 277 87 70 09 277 87 70

BTW BE 0462.737.807

Waarom voor ons kiezen?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Vrijblijvende offertes
  • (spoed) herstellingsdienst 24/24 – 7/7