Heeft u een vraag?

Elektriciteit in uw nieuwbouw met de grootste zorg geplaatst
Van klassieke installatie tot de nieuwste domoticasnufjes!

Stopcontacten, aarding, elektriciteitskabels... met de grootste zorg en met oog voor detail verzorgen wij de elektriciteit in uw nieuwbouw te Gent. Ook uw binnen- en buitenverlichting én ventilatie kunnen wij voor u installeren.

Mee met de tijd

EMS is mee met zijn tijd. Want we zorgen niet enkel dat uw klassieke, elektrische installatie in uw woning volledig in orde is, maar voorzien ook de nieuwste technieken zoals domotica. Wie het graag veilig wenst kan opteren om een videofoon of parlofoon door ons te laten installeren. Zelfs camera’s voorzien is voor ons geen enkel probleem!

Snelle en ruime dienstverlening

Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij perfect hoe we elke opdracht moeten aanpakken. We komen graag bij u langs om de uit te voeren werken te bekijken. Daarna stellen we een gedetailleerde offerte op, op maat van hetgeen u wenst. Komen we tot een akkoord, dan kijken we meteen wanneer we de werken kunnen inplannen. U kunt rekenen op directe communicatie met de zaakvoerder.

Contact

Laat de elektriciteit in uw nieuwbouw in Gent of omstreken niet zomaar door eender wie plaatsen maar kies voor vakwerk en bel EMS!

EMS BVBA

Schauwegemstraat 80
9090 - Melle


Tel.: 09 277 87 70 09 277 87 70

BTW BE 0462.737.807

Waarom voor ons kiezen?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Vrijblijvende offertes
  • (spoed) herstellingsdienst 24/24 – 7/7