Heeft u een vraag?

Vernieuwing van elektriciteit tijdens renovatie
Terug goed voor 10 jaar!

Wie zijn woning wenst te verkopen of te verhuren is verplicht om de elektriciteit te laten keuren. Dateert de woning van voor 1981, dan is de kans zeer groot dat de installatie niet meer conform zal zijn en er veranderingswerken zullen moeten gebeuren. Deze kunt u laten uitvoeren door EMS.

Noodzakelijk kwaad

Omdat bij vele huizen de elektriciteit zich in de muren en onder de grond bevindt, is het niet evident om zomaar aanpassingswerken uit te voeren. Want wanneer u uw elektriciteit niet bij renovatie wil laten vernieuwen door EMS uit Gent, dan doen wij al het mogelijke om zo weinig mogelijk kap- en breekwerk te moeten uitvoeren.

Expertise

Onze ruime ervaring en expertise zorgen ervoor dat u op beide oren kunt slapen. Zowel bij een nieuwbouw als bij de elektriciteit renovatie in Gent zijn alle uit te voeren werken bij ons in veilige handen. Zowel particulieren als professionelen en kleine bedrijven kunnen gebruik maken van onze diensten.

Contact

Zoekt u nog een betrouwbare elektricien in regio Gent? Of wenst u ventilatie te laten installeren? Dan heeft u deze nu gevonden! Bel ons snel op voor een gratis offerte. Wij zijn actief van West-Vlaanderen tot Brussel!

EMS BVBA

Schauwegemstraat 80
9090 - Melle


Tel.: 09 277 87 70 09 277 87 70

BTW BE 0462.737.807

Waarom voor ons kiezen?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Vrijblijvende offertes
  • (spoed) herstellingsdienst 24/24 – 7/7