Heeft u een vraag?

Kwaliteitsvolle, elektrische installaties
Duurzaam resultaat en een eerlijke prijs!

Correct werkende en juist geïnstalleerde elektrische installaties regio Gent behoren tot onze specialiteiten. Al meer dan 20 jaar voeren wij zowel kleine als grote werken uit bij zowel particulieren als bedrijven.

Veiligheid

Omdat elektriciteit en brand vaak aan elkaar gekoppeld worden, is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie te Gent door een vakman onder handen genomen wordt. Wij helpen u graag met het voorzien van een veilige installatie die meteen gekeurd kan worden. Wij zijn actief in een straal van 50 kilometer rond Gent en dit zowel bij kleine bedrijven als in particuliere woningen. Elk project verzorgen wij tot in de puntjes en wordt uitvoerig gecontroleerd door de zaakvoerder zelf. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afwerking!

Herstellingen

Ook voor herstellingen kunt u op ons een beroep doen. We bieden u een 24/7 service zodat uw probleem steeds snel kan opgelost worden. Dit is een dienst waar zowel particulieren als bedrijven nood aan kunnen hebben wanneer er plots een panne opduikt.

Contact

Hebt u interesse in een gratis offerte? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan steeds tot uw dienst voor het beantwoorden van alle vragen.

EMS BVBA

Schauwegemstraat 80
9090 - Melle


Tel.: 09 277 87 70 09 277 87 70

BTW BE 0462.737.807

Waarom voor ons kiezen?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Vrijblijvende offertes
  • (spoed) herstellingsdienst 24/24 – 7/7